Ballina Lajme vendore Komuna e Bujanocit përfiton 40 milionë dinarë për rekostruimin e tregut...

Komuna e Bujanocit përfiton 40 milionë dinarë për rekostruimin e tregut të kafshëve

103
SHPËRNDAJE
- Sponsor gjeneral -

Komuna e Bujanocit përfiton 40 milionë dinarë për rekostruimin e tregut të kafshëve.

Komuna e Bujanocit ka përfituar 40 milionë dinarë nga konkursi “Partneriteti për zhvillim lokal”, i shpallur nga Ministria e Administrimit lokal dhe vetëqeverisjes lokale dhe Banka Europiane për Investim.

Mjetet e përfituara nga ky konkurs, do të investohen në rekostruimin e tregut të kafshëve me standarde europiane.

Krijimi i kushteve bashkohore dhe zhvillimi i blegtorisë për qytetarët është esencial për qeverisjen tonë.

---- ----
----
-----
-----