Ballina AKTUALE Komuna e Bujanocit ndanë subvencione bizneseve për vitin 2019-të (LISTA)

Komuna e Bujanocit ndanë subvencione bizneseve për vitin 2019-të (LISTA)

233
SHPËRNDAJE
- Sponsor gjeneral -

Vendimi për ndarjen e mjeteve për mbështetje të zhvillimit të qëndrueshëm lokal përmes zvogëlimit të papunësisë dhe fuqizimit ekonomik për vitin 2019 në Komunën së Bujanocit.

Komisioni për ndarjen e mjeteve stimuluese zhvillimin e ndërmarrësisë lokale në Komunën e Bujancit për vitin 2019 – me seli ne teritorin e Komunes së Bujanocit, ka mbajtur mbledhjen me datë; 28.06.2019 në lidhje me thirrjen publike të shpallur më datë 04.02.2019  dhe nxorri këtë;

VENDIM

ODLUKA O PRIVRED. 2019 – VENDIMI MBi BIZNESET 2019

---- ----
----
-----
-----