Ballina AKTUALE Komuna e Bujanocit ka filluar shqiptimin e gjobave ndaj atyre që ndotin...

Komuna e Bujanocit ka filluar shqiptimin e gjobave ndaj atyre që ndotin mjedisin

190
SHPËRNDAJE
- Sponsor gjeneral -

Ka filluar sanksionimi i të gjithë atyre që ndotin mjedisin.

Inspekcioni komunal në zbatim të detyrave të saja ka evidentuar dhe ka gjobitur dy persona fizik dhe një subjekt afarist që hidhnin mbeturina jashtë vendgrumbullimeve të përcaktuara.

----

Komuna e Bujanocit i fton të gjithë qytetarët dhe subjektet që të kontribuojnë në mbajtjen pastër të mjedisit duke respektuar rregullat.

Për çdo shkelje të ligjit me pasojë ndotjen e mjedisit, qytetarët mund të lajmrojnë në Drejtoratin e Inspekcionit komunal në email adresën inspekcija@bujanovac.rs

----- ----