Ballina AKTUALE Komuna e Bujanocit i drejtohet qytetarëve që kanë nevojë për dokumentet nga...

Komuna e Bujanocit i drejtohet qytetarëve që kanë nevojë për dokumentet nga administarta komunale (DOK)

881
SHPËRNDAJE
- Sponsor gjeneral -

Shto kujdesin, ule panikun.

Lutën të gjithë qytetarët e Komunës së Bujanocit që të gjithë kërkesat dhe nevojat që i kanë në administratën komunale, të na drejtohen nëpërmjet emailt ose numrit të telefonit në fotografinë e parë.

----

Telefonat që do të jenë aktiv 24 orë nëpër institucionet për të cilët keni nevojë i gjeni në në fotografinë e dytë.

Shtoni kujdesin, rrini në shtëpi dhe na kontaktoni për gjithçka që keni nevojë.

----- ----