Ballina Lajme vendore Komuna e Bujanocit del me njoftim për procedurat dhe vazhdimin e veprimeve...

Komuna e Bujanocit del me njoftim për procedurat dhe vazhdimin e veprimeve zgjedhore

256
SHPËRNDAJE
- Sponsor gjeneral -

Komisioni Komunal zgjedhor më 11.05.2020, ka aprovuar Aktvendimin mbi vazhdimin e veprimeve zgjedhore në procedurën e zbatimit të zgjedhjeve të këshilltarëve të KK Bujanoc, të cilat janë shpallur më 4.mars 2020.

Gjithashtu përpos këtij Aktvendimi është aprovuar edhe afati i ri i orareve për kryerjen e veprimeve zgjedhore në procedurën e zbatimit të zgjedhjeve të këshilltarëve të KK Bujanoc, të cilat janë shpallur për 21.qershor 2020..

----

KKZ ka aprovuar edhe Vendimin mbi ndryshimin dhe plotësimin e vendimit mbi ekstraktet për zbatimin e veprimeve zgjedhore në procedurën e zgjedhjes së këshilltarëve në Kuvendin e komunës së Bujanocit, me ekstraktet e reja për zbatimin e veprimeve zgjedhore.

Решење о наставку изборних радњи ЈЛС

Orari i afateve – rokovnik i ri (1)

Решење о прописивању образца (1)

Ekst – Ob 1 lista zgjedhore – izborna lista (1)

Ekst – Ob 2 deklarata mbi pranimin e kandidatures – izjava o prihvatanju kandidature (1)

Ekst -Ob 3 autorizimi per paraqitjen e listes zgjedhore – ovlascenje da se podnese izborna lista (1)

Eks – Ob 4 pelqimi i bartesit te listes zgjedhore – saglasnost nosioca izborne liste (1)

Ekst – Ob 5 deklarata e zgjedhesit – izjava biraca (1)

Eks – Ob 6 lista e zgjedhesve qe e mebeshtesin listen zgjedhore – pisak biraca koji podrzavaju izbornu listu (1)

Obrazac SO -obrazac- 5 (1)

----- ----