Ballina Shëndetësi Kjo video do ju ndryshoj mënyrën se si ushqeheni

Kjo video do ju ndryshoj mënyrën se si ushqeheni

19
SHPËRNDAJE
- Sponsor gjeneral -

Kjo video u bë për të ngritur vetëdijen në përgjithësi dhe është krijuar nga Kujdesi shëndetësor i fëmijëve ne Atlanta të Amerikës.

Është fakt se mbi pesha nuk është diçka që vjeng gjatë natës. Në këtë video mund të shihni pamje tronditëse se çka mund të ju pret ju dhe fëmijët tuaj nëse nuk kujdeseni rreth asaj se çka hani dhe t’i ndryshoni mënyrën e ushqërjes të jo të shëndetshme, raporton “The Hearty Soul”.

---- ----
----
-----
-----