Ballina Lajme nacionale Kjo lagje në Prishtinë tërë ditën nuk do të kenë ujë

Kjo lagje në Prishtinë tërë ditën nuk do të kenë ujë

28
SHPËRNDAJE

Një lagje në Prishtinë sot do të përballet me mungesë të ujit.

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” njofton konsumatorët e lagjes “Dardania,” në Prishtinë, gjegjësisht rruga “Robert Doll” se që nga ora 10.00 e mëngjesit të ditës së sotme iu është ndërprerë furnizimi me ujë të pijshëm dhe do të zgjasë deri sot në orën 19.00.

Arsyeja e ndërprerjes së furnizimit me ujë të pijshëm në rrugën e lartëcekur, është realizimi i kyçjeve shtëpiake në linjën e re.

Gypi i ujësjellësit në atë rrugë ka qenë i vjetër mbi 50 vjet dhe është zëvendësuar me gyp të ri.

-----