Ballina LifeBizare Kjo familje thyen “barrierat”, fotot e tyre për Krishtlindje “pushtojnë” botën

Kjo familje thyen “barrierat”, fotot e tyre për Krishtlindje “pushtojnë” botën

15
SHPËRNDAJE

Nëse mendoni se familja juaj është e çuditshme, prisni derisa të shihni Bergerons-ët.

Ose të paktën fotot e tyre të realizuar 16 vitet e fundit për Krishtlindje.

“E menduam si një mënyrë për t’u treguar njerëzve që donim se ne mendonim për ta gjatë pushimeve dhe gjithashtu ishte një mënyrë për t’i bërë ata të buzëqeshnin mes kaosit dhe stresit të sezonit”, tha Mike Bergeron për Bored Panda.