Ballina AKTUALE Kina i futi në kantinë disa milionë muslimanë. Tani gjithë Kina është...

Kina i futi në kantinë disa milionë muslimanë. Tani gjithë Kina është futur në kantinë

192
SHPËRNDAJE
- Sponsor gjeneral -

Situara e krijuar ditëve të fundit në Kinë, ngjanë si të jetë fundi i botës. Në qytete me miliona banorë nuk shihet asnjë njeri rrugëve, bizneset e dyqanet nuk punojnë e gjëra të tjera. Mirëpo, rreth kësaj situate në kinë ka folur pak edhe Ajni Sinani, i cili thotë se ligjet e Zotit duhet të rrespektohen e jo të ekspetimentohen.

Më poshtë shkrimi i plotë:

Nëse virusi corona vjen nga ngrënia e gjarpërinjëve, minjëve, mishit të qenit etj., apo nga ndonjë eksperiment i dështuar mbetet të shihet. Kina i futi në kantinë disa milionë muslimanë. Tani gjithë Kina është futur në kantinë. Kinezët brenda e jashtë Kinës po kontrollohen. Kështu është kur nuk respektohen ligjet e Zotit qoftë gjatë ushqimit, qoftë gjatë eksperimenteve apo edhe gjatë trajtimit të tjetrit. Kinezët deshën që ta shkruanin një Kuran të ri! Nuk duhet të tejkalohet në padrejtësi. Sepse pason ndëshkimi. Shyqyr Allahut që jemi musliman dhe tregojmë kujdes gjatë ushqimit, zbulimet shkencore nuk i keqpërdorim dhe edhe ndaj jomuslimanëve sillemi me humanizëm. Elhamdulilah. Zullumqarit ia shohin sherrin të gjithë. O Allah bëj që zullumi të jet vetëm mbi zullumqarët. Selam

---- ----
----
-----
-----