Ballina AKTUALE Këtu mund të bëni terminin për marrjen e vaksines anti-covid në Bujanoc

Këtu mund të bëni terminin për marrjen e vaksines anti-covid në Bujanoc

304
SHPËRNDAJE
- Sponsor gjeneral -

Me rastin e pandemisë COVID -19 sot më 26.03 2021 u mbajt mbledhje e jasht zakonshme në Bujanoc e udhëhequr nga kryetari i Komunës Nagip Arifi , ku në mbledhje morën pjes drejtoria e ambulantës së qytetit si dhe kryetarët e të gjitha Bashkësive Lokale të Komunës ,ku u morr vendim që të gjithë personat që janë banor të Komunës së Bujanocit mundë të marin vaksinë kunder virusit COVID- 19.
Vaksinën mundë ta marrin personat e të gjitha moshave si dhe të dy gjinive, si dhe personat që gjinden në botën e jashtme, e që për momentin gjinden për pushime në vendlindje.
Nëse në listë paraqiten 10 e ma tepër persona mjekët mund të vijnë dhe ta japin vaksinën në ambulantën e fshatit .
Të gjith të interesuarit të paraqiten në këtë numër telefoni 060-099 8400 Shtëpia e shëndetit Bujanoc.

---- ----
----
-----
-----