Ballina Lajme nacionale Këto vende neser do të mbesin pa rrymë

Këto vende neser do të mbesin pa rrymë

93
SHPËRNDAJE

Disa vende të Kosovës do të mbesin pa rrymë neser e pasnesër sipas njoftimit të KEDS-it.

Për shkak të punimeve në rrjet, disa vende do të mbesin pa energji elektrike nesër dhe pasnesër.

Njoftimi i plotë i KEDS-it:

Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit

Prizren

1.TS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet NS Dragashi, Dikanca, HC Eurokos dhe HC Orqusha

TS 35/10 kV Sharri (Dragash) (Kodi:300360000; 30036002: 003;005;007;008;009;010) prej orës 12:00 deri në ora 15:00

TS 35/10 kV Eurokos HC-Dragash (Kodi: 30040001) prej orës 12:00 deri në ora 15:00

TS 35/10 kV TS 35/10 kV Dikanca (Kodi: 30037001;003;006) prej orës 12:00 deri në ora 15:00

TS 35/10 kV TS 35/10 kV HC Orcusha (Kodi: 3005000) prej orës 12:00 deri në ora 15:00

Vendet: Lubovishte, Kukjan, Vranishte,Restelica, Mlikë, Glloboqicë, Krushevë, Zlipotok, Orqushë. rr. e Dëshmorëve, rr. e Restelicës, rr. e Brodit, rr. e Radeshës, afariste: KFORI, Motel Meka, “Shtëpia e Kulturës”, Radio Sharri, Policia, Kuvendi Komunal, Gjimnazi, Shkolla fillore, Ambullanta mjeksisë familjate, Gjykata, Zjarrfiksat, Afariste: HIT Flores, Zgatari Komerc; fshatrat: Blaq, Brodosanë, Buzez, Kuk, Kuklibeg, Zaplluxhë; afariste: N.P.T “Mulliri” Buzez, N.T.P. Qumshtorja Sharri Kuk, Restoran Opoja, Bellobradi, Brruti, Kapre, Kosavë, Pllajnik, Shajne, Xërxe e Sharrit, Zgatar, Zym I Sharrit, afariste:ILVA” Buqe, Restoran Dasma Zym, TS-IPKO dhe Vala. Rapqa e ulet, Rapqa e epërme, Fabrika Meka, Brezne, Krsteci I Ulët, Krsteci Nalt, Rrenci, Ferma TS- Berham Jonuzi, TS- Qendra Petroll, Buqe, Pllavë, TS-Ujësjellësi Brezne; Frigofood si dhe HC “Dikanca”(G 1+G 2) dhe HC”Dikanca” G 3, fshati Brod dhe afariste: N.P.T “Kuk Comerc”(Motel Argjena), TS- IPKO Brod, TS- Penda HC Dikance, HC Orcusha, fshatrat: Baqkë, Dikancë, Leshtan, Radeshë dhe Rematex.

Arsyeja e ndërprerjes: Kompletimi i kthinës 35 kV.

07.08. 2019

Punime në projekte investive

Pejë

1.TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Juniku (Kodi: 53000007) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Lloqan, Dranoc, Sllup, Voksh, Polanë, Poberxhë, Prilep, Rastavicë, Baballoq, LA Ramadani, Junik, Jasiq dhe Gjocaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e konzollës në shtyllë të tensionit të mesëm.

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.Nga TS 35/10kV Fushë -Kosova II do të ndërprehet:

LP 10kV Pozhegu (Kodi: 15018016) prej 11:00 deri në ora 11:30 dhe prej ores 16:30 deri në ora 17:00

TS 10/04kV Shpk ALC (Kodi: 15018016155) prej 11:30 deri në ora 16:30

Vendet: PTK-ja dhe Banesat e Pozhegut.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i transformatorit.

2.Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

LP 10 kV Fshatrat 2 (Kodi: 14000010) prej 09:00 deri në ora 11:00

Vendet: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë, Majac dhe Popovë.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e shtyllës së tensionit të mesëm sipas pëlqimit elektro-energjetik.

-----