Ballina Lajme nacionale Këto vende do të mbesin pa rrymë në ditët e ardhshme

Këto vende do të mbesin pa rrymë në ditët e ardhshme

19
SHPËRNDAJE

Në këto vende do të ketë ndërprerje të rrymës në ditët e ardhshme.

KEDS-i ka njoftuar për ndërprerjet e planifikuara të rrymës që do të ndodhin ditët e ardhshme.

Më poshtë mund të njoftoheni se cilat vende do të mbesin pa rrymë:

Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit

Ferizaj

1.

TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Varoshi (Kodi: 40042005) prej orës 09:00 -09:30, si dhe prej 14:30 – 15:00.

Vendet: Varoshi, Gërlica, Komogllava, Rakaj dhe bizneset private.

NS 10/04 kV Topojan Murtezi i (Kodi: 40042005082) prej orës 09:00 -15:00.

Vendet: TS Topojan Murtezi.

NS 10/04 kV TS Topojan (Kodi: 40042005177) prej orës 09:00 -15:00.

Vendet: TS Topojan

Arsyeja e ndërprerjes: Dislokimi i dy shtyllave në L.P. Varoshi, degëzimi Topojan.

Mitrovicë

1.

TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Runiku (Kodi: 74000005) prej orës 09:00 – 16:00.

Vendet: Klinë e Epërme L.Mecini dhe Berani, Qubrel,Kotorr, Vitak, Kastriot, Runik.Banjë,Surigan.Radishevë, Çitakët,Leqin,Tërrnovë.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i TS 10(20)/0.4 kV dhe rrjetit të ri elektrik.

Gjilan

1.

TS 35/10 kV Kllokot do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Tërpeza (Kodi: 61065012) prej orës 09:00 -14:00.

Vendet: Zhiti, Tërpezë, Çifllak, Devajë, Kravaricë, Ballancë, T.S Privat 1 .

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shtyllave 12/315,dhe 12/1000.

Prishtinë

1.

TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërpritet:

Dalja 10 kV j12 Kodra e Trimave 7 (Kodi: 13000006) prej orës 10:00 – 12:00.

Vendet: Kodra e Trimave, Kolovica e Re, Kolovica e Vjetër.

Arsyeja e ndërprerjes: Promontimi i shtyllave të TL.

31.08. 2019

Punime nga palët e treta

Ferizaj

1.

TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërpritet:

LP 10kV i Gaçkës (kodi: 8208207) prej 09:00 – 12:00.

Vendet: Greme,Gaçka,Burrnik,Izhancë, Kashtanjevë, Bajnicë, Semaj, Prushaj, Sllatina dhe bizneset private.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e shtyllës nën tension sipas zgjedhjes teknike. 2.

TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërpritet:

LP 10kV Drejtimi i Sillosit (kodi: 40041001) prej 10:00 – 15:00.

Vendet: Ferizaji një pjesë, Talinovci i Muhaxherëve, Sazlia, Papaz, Pojata, Rahovica, Softaj, Fusha e Madhe.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimin i kthinës hyrëse.

31.08.2019

Punime në projekte investive

Pejë

1.

TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërpritet:

TS 35/10kV Peja II (Kodi: 500510) prej orës 10:00 – 13:00.

Vendet: Lagjja Shaban Spahija, 2 Korriku, Jarina nga dalja Shëpia e Kulturës, Jarina-Dukagjin, Asllaqeshma 1 dhe 2, Rr. “Visar Kelmendi , Lagjja Dukagjini , Lagjja Puhovci dhe Lagjja Muharrem Shala, V.Bashkimi, 17 Nëntori, Shurdhmemecët, Rugova: Llazi, Shtupeqi i Madh, Llotovë, Pepaj, Koshutan, Shkrel, Bogë, Stankaj, Hagjaj, Kuqisht 1, Drelaj 2, Bregu Kuqisht, Gjimnazi, Kisha Ortodokse, Lidhja rezervë TS-7/2, KFOR-i Italian, KFOR-i Argjentina, Spitali , Pompat e ujit, Kisha Katolike, Ambulanca Stomatologjike, Dukagjini 1, TS 5 dhe Dukagjini 2, Gjimnazi.

TS 35/10kV Gurrakoci (Kodi: 500520) prej orës 10:00 -13:00.

Vendet: Fshatrat: Prekall, Dobrush, Kashic, Dobrusha e Epërme, Staradran, Elshan, Berisha, Mavraj, Llugat e Poshtme dhe e Epërme, Ruhot, Gurakoc, Kulla, Gurakoc 35 i vjetri, Gurakoc Musollet, Gurakoc, Prekallë, Trubohoc, Zabllaq, Zallqi, Shalonovicë, Osojan, Tupeq, Bllagaq, Dreja , Tomoci , Fadofili.

TS 35/10kV Fabrika e Baterive (Kodi: 50053001) prej orës 14:00- 17:00.

Vendet: Fabrika e Baterive, Devolli Company, Gacaferri.

TS 35/10kV Fabrika e Birrës (Kodi: 50054001) prej orës 14:00- 17:00.

Vendet: Fabrika e Birrës.

TS 35/10kV KFOR-i Italian (Kodi: 50055001) prej orës 14:00 – 17:00.

Vendet: KFOR-i Italian.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i stabilimenteve të reja në NS.

01.09.2019

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

TS 110/35/10kV Prishtina 1 do të ndërpritet:

Dalja 35 kV Badovci (Kodi: 100140) prej orës 09:00 -10:30.

Vendet: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit, Mareci, Hajvalia, Graçanica, Padalishta, Te mbeturinat, Ibër -Lepenci dhe Lindja, Minierat Kishnica, Bejta Comerc, Kishnicë, Pompa për Ujësjellës Badovc, Janjeva, Shashkovci, Akllapi, Tërbuvci, Gushterica e Epërme Shushica, Metaliku-Janjevë.

Arsyeja e ndërprerjes: Kontrollimi i pozitave të ndërprerësve dhe ndarësve dhe verifikimi i lidhjes së TR toroidal.

2.

TS 110/35/10kV Prishtina 1 do të ndërpritet:

Dalja 35 kV Prishtina 2 (Kodi: 100100) prej orës 10:30 -12:00.

Vendet: Enti Higjienik, Spitali Amerikan , Forenzika TMK-1, Furra-Zona industriale, Don Bosko, Policia, Rruga “Dervish Hima” (një pjesë e Lagjes Kalabria – banesat e Arabëve), Veterniku I, Lagjja Emshiri (një pjesë), Objekti i ish- Tjerrtores, Drejtoria-Batllava, Exlusivi.

Arsyeja e ndërprerjes: Kontrollimi i pozitave të ndërprerësve dhe ndarësve dhe verifikimi i lidhjes së TR toroidal.

3.

TS 110/35/10kV Prishtina 1 do të ndërpritet:

Dalja 10 kV J 04 Amortizatorët (Kodi: 10000002) prej orës 12:00-12:30.

Vendet: Amortizatorët.

Dalja 10 kV J 08 Buqaj (Kodi: 10000014) prej orës 12:30 -13:00.

Vendet: Buqaj.

Dalja 10 kV J 10 Përparimi (Kodi: 10000005) prej orës 13:00 -13:30.

Vendet: KFOR-i Hungarez, Spitali Medikus, Tregu me Shumicë, Betonjerka.

Arsyeja e ndërprerjes: Kontrollimi i pozitave të ndërprerësve dhe ndarësve dhe verifikimi i lidhjes së TR toroidal.

Dalja 10 kV J06 Ambasada Amerikane (Kodi: 10000017) prej orës 13:30 -14:00.

Vendet: Buqaj.

Dalja 10 kV J 12 Kalabria 3 (Kodi: 10000006) prej orës 14:00 -14:30.

Vendet: Lagjja Kalabria (një pjesë), Ministria e FSK-së, Narteli, Banesat Exclusive, Banesat Konaku.

Dalja 10 kV J 13 Zona Industriale-Aragoniti (Kodi: 10000009) prej orës 14:30 -15:00.

Vendet: Eulex, Aragoniti, Fakulteti i Bujqësisë.

Dalja 10 kV J 14 Jumco (Kodi: 10000004) prej orës 15:00 -15:30.

Vendet: Jumco.

Dalja 10 kV J 15 Kampin Jordanez (Kodi: 10000010) prej orës 15:30 -16:00.

Vendet: Elkos, Hiberna FM, Karabinierët Italian, Gazeta “Kosova Sot”, UNMIK-u, Ylli Bec, PTK-ja.

Dalja 10 kV J 16 Kalabria 2 (Kodi: 10000007) prej orës 16:00 -16:30.

Vendet: Lagjja Kalabria.

Dalja 10 kV J 17 Bercom (Kodi: 10000011) prej orës 16:30 -17:00.

Vendet: Bercom.

Dalja 10 kV J 18 Energoinvesti (Kodi: 10000003) prej orës 17:00 -17:30.

Vendet: Energoinvesti.

Dalja 10 kV J 19 Simetronix (Kodi: 10000012) prej orës 17:30 -18:00.

Vendet: Simetronix.

Dalja 10 kV J 20 Banesat e Arabëve (Kodi: 10000008) prej orës 18:00- 18:30.

Vendet: Banesat e Arabëve.

Dalja 10 kV J 21 Apollonia J 21 Apollonia (Kodi: 10000013) prej orës 18:30 -19:00.

Vendet: Agani, Emajliku, Universiteti AAB, Agron Gashi , Fabrika e Xhamit, Shtypshkronja Dinor.

Dalja 10 kV J 22 Preoci (Kodi: 10000001) prej orës 19:00 -19:30.

Vendet: Preoci, Llapnasella, Lagjja Marigona, Spitali i Zemrës EDA, Medicine Hospital, HIB Petroll, Hotel Emerald, EBC Cosmetic, Auto Mekanika .

Dalja 10 kV J 23 Komuna e re (Kodi: 10000015) prej orës 19:30 – 20:00.

Vendet: Rekalit, Komuna objektet e reja, Dogana, Kazerma Adem Jashari, Prroni i njelmët, mekanika, Kontigjenti portugez i KFOR-it, MAP-AKI, Ambasada Amerikane.

Arsyeja e ndërprerjes: Kontrollimi i pozitave të ndërprerësve dhe ndarësve dhe verifikimi i lidhjes së TR toroidal.

01.09.2019

Punime nga KOSTT

Në NS35/10)kV Prishtina III do të ketë ndërprerje totale:

Dalja 10 kV Qytetza Pejton 2 (Kodi: 10011001) prej orës 01:00 – 06:00.

Dalja 10 kV Përparimi (Kodi: 10011002) prej orës 01:00- 06:00.

Dalja 10 kV Radio Kosova (Kodi: 10011003) prej orës 01:00 – 06:00.

Dalja 10 kV Fakulteti Filozofik (Kodi: 10011004) prej orës 01:00 – 06:00.

Dalja 10 kV Nr.6 C7 (Kodi: 10011005) prej orës 01:00 – 06:00.

Dalja 10 kV Blloku 1 Dardania (Kodi: 10011006) prej orës 01:00 – 06:00.

Dalja 10 kV Fuad Pashë Dibra (Kodi: 10011007) prej 01:00 – 06:00.

Dalja 10 kV Mikro 1 (Kodi: 10011008) prej orës 01:00 – 06:00.

Dalja 10 kV Kurrizi (Kodi: 110011009) prej orës 01:00 – 06:00.

Dalja 10 kV Mikro 6 (Kodi: 10011010) prej orës 01:00 – 06:00

Dalja 10 kV Dardania Bll IX (Kodi: 10011011) prej orës 01:00 – 06:00.

Dalja 10 kV Pallati i Shtypit (Kodi: 110011012) prej orës 01:00 – 06:00.

Dalja 10 kV Hoteli Grand (Kodi: 10011013) prej orës 01:00 – 06:00.

Dalja 10 kV Dispeqingu, (Kodi: 110011014) prej orës 01:00 – 06:00.

Dalja 10 kV Termokosi Kodi: 10011015) prej orës 01:00 – 06:00.

Dalja 10 kV Mikro 3 (Kodi: 10011016) prej orës 01:00 – 06:00.

Dalja 10 kV Ben-af Konvikti (Kodi: 110011017) prej orës 01:00 – 06:00.

Vendet: Një pjesë e Qytezës Pejton, një pjesë e Dardanisë duke përfshirë Ngrohtoren, Posta e Kosovës, pjesa me e madhe e Ulpianës, Fakulteti Filozofik, Qendra e Studentëve dhe Salla e Sporteve 1 Tetori, Radio Kosova, Pallati i Shtypit, Hotel Grandi.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga KOSTT.

-----