Ballina Lajme nacionale Këta janë emrat më të shpeshtë që mbajnë kosovarët

Këta janë emrat më të shpeshtë që mbajnë kosovarët

43
SHPËRNDAJE

Cilët janë emrat më të shpeshtë që mbajnë qytetarët në Kosovë.

A e dini se në Kosovë më së shumti ka gra që mbajnë emrin Fatime, Emine, Afërdita etj. Ndërsa më së shumti ka burra që quhen Bajram, Bekim, Arben etj.

Më shumë se 7 mijë gra në Kosovë e mbajnë emrin Fatime, e më shumë se 6 mijë burra Bajram.

Shikojeni listën nëse ndodhet edhe emri yt.

Ndërsa, sipas ASK-së, emrat më të shpeshtë të femijëve janë: Sara, Jara, Ajan dhe Noar.

-----