Ballina Showbiz Kështu ‘fluturojnë ‘dollarët në dasmën e Benjamin Kolollit

Kështu ‘fluturojnë ‘dollarët në dasmën e Benjamin Kolollit

35
SHPËRNDAJE

Lojtari i Kombëtres së Kosovës është martuar mbrëmë.

Benjamin Kololli i ka dhënë fund beqarisë mbrëmë duke hyrë dhëndër. Në mesin e dasmorëve pati prej tyre që e “qerasën” dhëndrin e ri me dollarë.

Benjamin Kololli e ka bërë mbrëmë hapin më të rëndësishëm të jetës, duke i dhënë kështu fund beqarisë së tij.

Në dasmën e futbollistit të Kombëtares së Kosovës kishte mysafirë të shumtë, përfshirë këtu edhe futbollistë dhe miq të lojtarit.

Ndërsa, njëri prej mysafirëve e “qerasi” Kolollin edhe me dollarë, siç shihet në këtë
video.

Kololli shpreson që ky vit të jetë i tij dhe krahas martesës të jetë i suksesshëm edhe me ekipin e tij, Zurich, e mbi të gjitha me ekipin kombëtar të Kosovës, me të cilin synon të kualifikohet në Euro 2020.

-----