Ballina AKTUALE Këshilli i Bashkësis Islame në Bujanoc, sot zgjodhi antarët e tij të...

Këshilli i Bashkësis Islame në Bujanoc, sot zgjodhi antarët e tij të rinj në mandatin 2020-2024

741
SHPËRNDAJE
- Sponsor gjeneral -

Sot më 30 janar 2020 në lokalet e Këshillit të bashkësisë islame të Bujanocit u mbajtën zgjedhjet e Këshillit për antarët e rinj të Këshillit të bashkësisë islame në mandatin 2020 – 2024.

Në këto zgjedhje morën pjesë të gjitha xhamitë e komunës së Bujanocit të përfaqësuara na imami dhe delegat nga xhemati i xhamive.

Këto zgjedhje i vëzhgoi delegacioni i komisionit zgjedhorë nga Kryesia e Bashkësisë islame të Kosovës i kryesuar nga sekretari gjeneral Ahmet ef. Sadria dhe ndihmëssekretari Rexhep ef. Luma

Në këtë fazë të zgjedhjeve janë zgjedhur tetë antarë nga trupi zgjedhorë, kurse kryetarin e Këshillit e përcakton Kryesia e Bashkësisë islame të Kosovës në mbledhjen e saj të radhës.

Antarët e zgjedhur të KBI-së për mandatin 2020 – 2024 të radhitur sipas votave të marra në votim janë:

1. Edmond Isufi

2. Vesim Avdiu

3. Sulejman Fejzullahu

4. Vedat Bakiu

5. Xhelal Jakupi

6. Abdulmexhid Ramizi

7. Muhamed Xhemaili

8. Sali Musliu

---- ----
----
-----
-----