Ballina Lajme nacionale KEDS paralajmëron ndalje të rrymës në këto vende

KEDS paralajmëron ndalje të rrymës në këto vende

34
SHPËRNDAJE
- Sponsor gjeneral -

Paralajmërohet ndalje e rrymës.

KEDS ka njoftuar se gjatë ditës së nesërme do të këtë ndërhyje në rrjet në disa vende në Kosovë. Si rrjedhojë e kësaj do të duhet që të ketë edhe ndalesa të rrymës.

Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet

07.09.2019

Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit

Gjilan

1.

Në NS 35/10kV Artanë (kodi 600240) do të ndërprehet:

Dalja 10kV Slivovë (Kodi:60024003) prej orës 10:00 deri në ora 10:15 dhe nga ora 12:45 deri në 13:00.

Vendet:Boston,Turiqevc,Vllasali,Izvor,Koznicë,Svarqak,Prekoc,Manishincë,Zebincë,Vuqak,Llabjan,Llajshevc,Dragovc,Kukavicë dhe Gulmivodë.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shtyllave të kalbura me shtylla të reja druri 12m.

Nga LP 10kV Slivova (kodi 60024003) do të mbesin pa tension prej orës 10:00 deri në ora 13:00

NS 10/0.4kV Llajshevc 1- te Shyqa (kodi 60024003032)

NS 10/0.4kV Llajshevc 2- Fshati (kodi 60024003033

NS 10/0.4kV Dragovc (kodi 60024003034)

NS 10/0.4kV Kukavica (kodi 60024003035)

NS 10/0.4kV Gulmivoda (kodi 60024003036)

NS 10/0.4kV Afrimi Kompania – Gurëthyes (kodi 60024003039)

Vendet: Llajshevc – te Shyqa, Llajshevc – fshati, Dragovc, Kukavica, Gulmivoda dhe Afrimi Kompania-Gurëthyes.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shtyllave të kalbura me shtylla të reja druri 12m.

2.

Në NS 35/10kV Gjilani III (kodi 600620) do të ndërprehet:

Dalja 10kV Valekinca (Kodi:60062006) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Gjilan ( Zabeli i S.Agës, Mulliri i Arapit, Qenar Qeshme, Q.Qeshme – te farmat ) dhe Velekincë.

Arsyeja e ndërprerjes: Kontrollimi i pozitave të ndërprerësave dhe ndarësve.

3.

Në NS 35/10kV Gjilani III (kodi 600620) do të ndërprehet:

Dalja 10kV Dheu i Bardhë (Kodi:60062013) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Vendet: Lagjja Dheu i Bardhë dhe rrugët: Reshat Ymeri, EvliaÇelebia,Avdulla Presheva,Isa Kastrati,Ahmet Gashi,Vëllezërit Frashëri, Fatmir Ibishi dhe Agim Rashiti.

Arsyeja e ndërprerjes: Kontrollimi i pozitave të ndërprerësave dhe ndarësave.

4.

Në NS 35/10kV Gjilani III (kodi 600620) do të ndërprehet:

Dalja 10kV Përlepnica (Kodi: 60062002) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Vendet: Prelepnica Progres,Tafa, Pro Eng, Remi, Kosova Komerc,Kafja e Bunarit, Evropa, sera, T.S. Privat, fshati Kmetovc Kabi, Planeti, T.S Repetitor – Maja e Gjelbër, Prelepnica, Kosaqi,Silova,Muhaxheri.

Arsyeja e ndërprerjes: Kontrollimi i pozitave të ndërprerësave dhe ndarësave.

5.

Në NS 35/10kV Gjilani III (kodi 600620) do të ndërprehet:

Dalja 10kV Shillova (Kodi: 60062003) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: fshati Shilovë

Arsyeja e ndërprerjes: Kontrollimi i pozitave të ndërprerësave dhe ndarësave.

Prishtinë

1.

Në NS 110/10kV Prishtina 2

Dalja 10kV Nr.38 Bregu i Diellit (Kodi:11000017) do të ndërprehet prej orës 10:00-10:10 dhe 12:50-13:00

Vendet:Pjesa e bregut te diellit te Rruga B- një pjesë, rr.Ndue Përlleshi – një pjesë,nje pjesë e rr.Hyzri Talla, një pjesë e rr.Enver Maloku.

Arsyeja e nderprejes: Ndërrimi i furnizmit.

NS 10/0.4kV me kod: 11000017078 do të ndërprehet prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet:Rr.Enver Maloku- një pjesë dhe rr.Hyzri Talla- një pjesë.

Arsyeja e nderprejes: Zëvendësimi i kthinave në nënstacion, me kod: 11000017078.

08.09.2019

Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit

Prishtinë

1.

Në NS 220/35/10kV Podujeva dotë ndërprehet:

NS 10/0.4kV Shaban Shala (kodi: 14000002011) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet:Një pjesë e rrugës Afrim Zhitia dhe një pjesë e rrugës 28 Nëntori,Shkolla “Shaban Shala” dhe Shkolla “Naim Frashëri”.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i ndërprerësit 0.4kV në NS 10/0.4kV.

Punime nga palët e treta

Ferizaj

1.

Në NS 110/35/10kV Lipjan dotë ndërprehet:

Lp 10kV Zona Industriale (kodi:41000009) prej orës 12:00 deri në ora 15:00

Vendet: TS Emonek, TS Coca Cola, TS Motrat Binjake, TS Janina, TS Agim Nita, TS Mulliri Millenium, TS Xella, TS Pofix, TS Semerana, TS Ekzoni, TS Keja Company, TS UBT, TS Muja, TS Gega.

Arsyeja e ndërprerjes:Vendosja e ndarësit të linjës dhe shkarkuesëve të mbitensionit në shtyllën ekzistuese.

Prishtinë

1.

Në NS 110/10kV Prishtina 2 dotë ndërprehet:

Dalja 10 kV Varrezat e Jahudive Nr 31 (Kodi:11000013) prej orës 10:00-13:00

Vendet:Varret e Jahudive, Rezervoarët, një pjesë e Matiçanit pjesë e rr.Isa Kastrati.

Arsyeja e ndërprerjes: Hyrje dalje për TS –in e ri te Arkos.

2.

Në NS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Trasing-Gurthyesit te Kroni i Mbretit (Kodi: 16021010) prej orës 10:00–10:30

Vendet:Trasingu, Gurëthyesi Lladrovci, Korretica e Epërme (një pjesë) dhe Agani,Burim Godeni.

Arsyeja e nderprerjes: Ndarja e degëzimit(deenergjizimi) i Gurethyesit në Drenas.

Pejë

1.

Në NS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Deçani (Kodi:53000003) prej orës 12:00 -12:10dhe 16:00 – 16:10

Vendet:Deçan-qyteti, Deçan- KEDS, Deçan-Gjimnazi, Ramosaj, Hazeraj, TMK, Demhasaj dhe Carrabregu.

NS10/0.4kV Rio De Zhanreo (Kodi: 53000003016) prej ores 12:00-16:00

Vendet:Restoranti Reo De Zhanreo

Arsyeja e ndërprerjes:Energjizimi i kthinës hyrëse dhe dalëse të NS 10/0.4kV.

2.

Në NS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Lluka (Kodi:53000009) prej orës 12:00 -12:10 dhe 16:00 – 16:10

Vendet:Lluka e Epërme 1 dhe Muçaj- Llukë.

Arsyeja e nderprerjes: Lidhja unazore per furnizim te Daljes 10kV Decani.

09.09.2019

Punime nga palët e treta

Pejë

1.

NS 110/10(20)kV Peja 2do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Zahaqi (Kodi: 51000010) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet:Qyshk, Pavlan, Zahaq, një pjesë e Bizneseve: Viva Fresh, Gacaferri etj.

Arsyeja e ndërprerjes:Dislokimi i TSB-Qyshku Blinda 400 kVA(kodi: 51000010003) në TSSH-M të Re.

10.09.2019

Punime nga investimet

Prishtinë

1.

NS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

Në Stabiliment në Bellopojë:

Dalja 10kV Batllava (Kodi: 14015001) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Dalja 10kV Sharbanët (Kodi: 14016003) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: Batllava,Gërdovci,Kaçibegu, Bellopoja, Sibovci pjesërisht, Sharbani,Halabaku,Dyzi, Tërrnava dhe Vanoci.

Arsyeja e ndërprerjes:Shtrirja e përcuesit në projektin Bellopojë –Kulla –Lot 15 ZPRRD 2019.

Prizren

1.

Në NS 35/10 kV Sharri (Dragash) dotë ndërprehet:

Dalja 10 kV Bellobrodi (Kodi: 30036008) prej orës 09:00 -12:00 dhe 15:00-18:00

Vendet: Bellobradi, Brruti, Kapre, Kosava, Pllajniku, Shajne, Xërxe e Sharrit, Zgatari, Zym i Sharrit; afariste:ILVA” Buqe, Restoran Dasma Zym,pastrimi i ujrave te zeza si dhe TS-IPKO dhe Vala.

Arsyeja e ndërprerjes:Kryerja e punimeve sipas projektit LOt 10, heqja e shtyllave të vjetra nga rrjeti si dhe tokzimi i konzollave.

Mitrovicë

1.

Në NS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Në Stabiliment Dalja 10 kV Runiku (Kodi:74000005) degëzimi për Radishevë prej orës 10:00 –16:00

Vendet: Banjë,Suriganë, Radishev dhe një pjesë e Runikut.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e perçueseve në rrjet sipas Master planit 2018 Lot 11.

---- ----
----
----- ----
-----