Ballina AKTUALE KBI në Bujanoc fton të gjitha partitë politike shqiptare të marrin pjesë...

KBI në Bujanoc fton të gjitha partitë politike shqiptare të marrin pjesë në takimin e ditës së premte,

268
SHPËRNDAJE

FTESË

Këshilli i Bashkësisë islame në Bujanoc,,

FTON të gjitha partitë politike shqiptare në komunën e Bujanocit,, të marrin pjesë në takimin konsultativ të ditës së premte, për formimin e qeverisë lokale në Bujanoc.

Kërkojmë nga të gjitha partitë,, që të kenë parasysh interesin kombëtar para atij partiak,, sepse kjo është një emanet i madh edhe para qyetetarëve tanë, por edhe para Zotit.

Marrëveshja juaj është veprim kombëtar dhe emanet i qytetarëve të Bujanocit..

Kurse për çdo lëshim eventual, nuk do të ju falin qytetarët e komunës së Bujanocit, dhe do të jepni llogari edhe para Zotit ..!!

Zoti ju ndihmoftë ..

KBI – BUJANOC

25. 06. 2020

-----