Ballina Lajme nacionale Kaplohen nga zjarri pyjet e Podujevës

Kaplohen nga zjarri pyjet e Podujevës

7
SHPËRNDAJE

Malet në Podujevë i ka kapluar zjarri.

Malet e fshatit “Metehi” në Podujevë janë përfshirë nga zjarret, andaj janë angazhuar zjarrëfikësit për t’i ndalur këto zjarre dhe përveq tyre ka edhe vullnetarë të cilët janë duke ndihmuar.

Po ashtu përveq zjarreve në pyje ka edhe zjarre të tjerë në disa vende të tjera të Podujevës.

Ku më së shumti janë fusha të cilat të cilave dyshohet se ju është vënë zjarri qëllimisht.