Ballina AKTUALE Kamberi në oden ekonomike Sllovene fton investitorët në Bujanoc

Kamberi në oden ekonomike Sllovene fton investitorët në Bujanoc

83
SHPËRNDAJE

Me ftesë të Klubit të Bizneseve Sllovene dhe Odës Ekonomike të Sllovenisë/Ljublanë.

Sot në Ljublanë po qëndron kryetari i komunës së Bujanocit Shaip Kamberi, përfaqsuesi i zyrës së Odës Ekomike/Bujanoc Lulzim Rashiti ku po prezantojnë rreth mundësive të investimeve dhe krijimit të partneriteteve në këtë komunë.
Gjithashtu, në këtë tryezë pune

pjesëmarrës janë edhe kompanija Bici Comerce dhe Fluidi ku po zhvillohen takime të nivelit B2B.

----- ----- ----- -----