Ballina LifeBizare “Kam fjetur me 80 burra të martuar”/ Vejusha 42-vjeçare zbulon sekretin (FOTO)

“Kam fjetur me 80 burra të martuar”/ Vejusha 42-vjeçare zbulon sekretin (FOTO)

317
SHPËRNDAJE

Louise Van Der Velde është 43 vjeç dhe nëna e 2 fëmijëve. Pas vdekjes së burrit të saj në moshën 34-vjeçare, ajo filloi të krijojë të marrëdhënie të hapura me burra të tjerë.

“Njerëzit duhet të gjykojnë më pak dhe të kenë seks më të mirë. Jeta është shumë e shkurtër për t’iu përmbajtur seksit vetëm me një partner”, tha Van Der Velde.

Sipas vejushës, burrat me të cilët ajo shkon, nuk bëjnë seks me gratë e tyre dhe kjo është arsyeja pse ata i tradhtojnë.

“Shumica e njerëzve rrinë të martuar për hir të statusit apo të fëmijëve. Lidhja e fortë ka rënë dhe gjuetia e shtrigave ka filluar. Shumica prej tyre e dinë se po tradhtohen por bëjnë një sy qorr sepse ato nuk janë të afta t’i ofrojnë asgjë burrave të tyre”, u shpreh ajo.

Vejusha tregon se burrat që shkojnë me të mund t’i duan gratë e tyre shumë, por ato nuk janë të gatshme t’i ofrojnë çfarë kanë nevojë dhe ajo i shpëton nga “kthetrat” e mërzitshme të martesës.