Ballina Shëndetësi Jeni shtatzënë dhe doni kujdes maksimal? Ja çfarë duhet të bëni!

Jeni shtatzënë dhe doni kujdes maksimal? Ja çfarë duhet të bëni!

23
SHPËRNDAJE
- Sponsor gjeneral -

Materniteti Hygeia, është një prej departamenteve lider të Spitalit Hygeia,ku ofrohen shërbime mjekësore të standardeve ndërkombëtare për nënat e reja dhe të porsalindurit. Ky Departament ka në dispozicion të tij 6 salla lindje dhe 12 dhoma për nënat qe ofrojnë kushte optimale qëndrimi. ka Njësinë e Terapisë Intensive për të porsalindurit (Reanimacioni për të porsalindurit) ku trajtohen dhe mbahen nën vëzhgim rastet e të porsalindurve me komplikacione të ndryshme mjekësore.

Staf i mjekëve obsteter -gjinekologe dhe atyre mami janë të dedikuar dhe ofrojnë kujdes mjekësor 24 orë në ditë / 365 ditë të vitit duke filluar që nga ndjekja dhe kontrolli mjekësor i të gjitha etapave të shtatzënisë, monitorimin e shtatzënive në rrezik, lindjen dhe kujdesin ndaj bebit që në momentin e parë te jetës, shërbim ky që ofrohet nga një staf mjekesh neonatologe profesioniste në shërbim të pacienteve 24 ore / 24.

Pra gjithçka në përmbushje të misionit të këtij Departamenti te bëjnë të mundur që eksperienca e lindjes për çdo nënë të jetë sa më e sigurt, komode dhe mbi të gjitha një eksperiencë e bukur. Ndërkohë, për të gjithë ato nëna të cilat zgjedhin Maternitetin e Spitalit Hygeia Tiranë për të lindur, Spitali Hygeia ofron edhe 3 paketa të ndryshme me çmime preferenciale dhe përkatësisht:

1-Paketa e plotë

Ndjekje shtatzënie plus Lindje, ku përshihen të gjitha ekzaminimet ekografike dhe laboratorike si dhe një muaj ndjekje për nënën dhe bebin pas lindjes, me çmimin prej 1.700 euro

2- Paketa e pjesshme

Ndjekje shtatzënie plus Lindje, ku përfshihen një pjesë e ekzaminimeve ekografike dhe laboratorike si edhe një muaj ndjekje për nënën dhe bebin pas lindjes, me çmimin prej 1,400 euro

3- Paketa e Lindjes, pra ku përfshihet vetëm lindja si dhe 1 muaj ndjekje për nënën dhe bebin, me çmimin prej 1,000 euro.

---- ----
----
-----
-----