Ballina Lajme Janë mbyllur kafenet, restoranet, ëmbëltoret, picerit, kazino, bastoret, parqet etj..

Janë mbyllur kafenet, restoranet, ëmbëltoret, picerit, kazino, bastoret, parqet etj..

1067
SHPËRNDAJE
- Sponsor gjeneral -

Pas paralajmërimit të Kryeministres së vendit, Ana Brnabic, kryetari i komunës së Bujanocit, Shaip Kamberi, në cilësinë e Komandantit të Shtabit për situata të jashtëzakonshme ka marr vendim për mbylljen e:

• objekteve hotelierike

----

• Restoraneve, kafiterive, kafeneve dhe bareve

• Ëmbëltoreve, picerive

• Lokaleve të videolojrave

• Kazinove, bastoreve

Ndalohet edhe grumbullimi i njerëzve nëpër parqet publike.

Vendimi hyn në fuqi prej sonte, 21.03.2020 në ora 18:00 dhe zgjatë deri në heqjen e gjendjes së jashtëzakonshme.

Luten qytetarët që të qëndrojnë nëpër shtëpitë e veta, të shtojnë kujdesin dhe të ruajnë qetësinë.

----- ----