Ballina Lajme nacionale Ja cila komnuë prin me numrin më të madh të votave të...

Ja cila komnuë prin me numrin më të madh të votave të pavlefshme

21
SHPËRNDAJE
- Sponsor gjeneral -

Këto zgjedhjet e fundit ka pasur shumë vota të pavlefshme.

Votuesit e Novobërdës, Skenderajt, Drenasit, Podujevës, Lipjanit, Rahovecit, Dragashit, Malishevës, Kamenicës dhe Vitisë janë ata që kanë gabuar më shumë në mbushjen e fletës së votimin në zgjedhjet e parakohshme parlamentare që u mbajtën të dielën e shkuar.

Në këto zgjedhje, përqindje më të madhe të votave të pavlefshme e ka Komuna e Novobërdës me 9.86 për qind nga numri i fletëvotimeve brenda kutive të votimit.

Pothuajse më përqindje të njëjtë, votuesit e Skenderajt dhe Drenasit janë ata që kanë gabuar në mbushjen e fletës së votimit me 9.67 përkatësisht 9.65 për qind.

---- ----
----
-----
-----