Ballina LifeBizare Ja çfarë tërheq burrat te gratë

Ja çfarë tërheq burrat te gratë

44
SHPËRNDAJE
- Sponsor gjeneral -
A i pëlqejnë burrat gratë më të plota apo më të holla? A bën ndryshimi ngjyra e flokëve dhe a janë biondet me të vërtetë më tërheqëse? Sa ndikim kanë rrobat që një vajzë të jetë atraktive? Ja çfarë ka përfunduar shkenca …

Shkencëtarët kanë shqyrtuar një numër studimesh për të përcaktuar pikërisht atë – karakteristikat e përgjithshme të tërheqjes së grave.

Sipas tyre, këto janë gjëra konkrete që shumica e burrave i konsiderojnë tërheqëse dhe kur një burrë “mat” një grua, ai në mënyrë të pavetëdijshme bën atë që shkencëtarët e quajnë një “vlerësim të përshtatshmërisë për riprodhim”, i cili kushtëzohet në aspektin evolucionar.

CHECK THIS OUTMgid

Kрај за папиломите и брадавиците. Брзо, просто и сигурно!
1. Raporti i belit në mes

Shumica e njerëzve, në hulumtime mbi mbipeshën e partnerëve, kanë deklaruar se preferojnë ato me peshë normale. Në përgjithësi, burrat janë idealë për gratë që kanë një raport mes belit dhe ijëve 0.7 ose 0.8. Është llogaritur duke ndarë perimetrin e belit me p..

Source

The post Ja çfarë tërheq burrat te gratë appeared first on LAJME.mk Lajme nga Maqedonia e Veriut.

---- ----
----
-----
-----