Ballina LifeBizare Ja çfarë kuptimi ka nëse keni këso shenja në trup

Ja çfarë kuptimi ka nëse keni këso shenja në trup

115
SHPËRNDAJE
- Sponsor gjeneral -

Shenjat në trup po aq sa të rralla, janë edhe estetike në trup.

Megjithëse disa prej personave që bartin shenja në trup që nga lindja mund t’i cilësojnë si të shëmtuara, ato konsiderohen nga shumica si “mrekulli”.

Sido që të jetë, brenda vetës ato ngërthejnë një kuptim tejët hyjnor, i cili nuk është vërtetuar shkencërisht.

Sipas personave që besojnë në riinkarnim, një shenjë e tillë mund të jetë si shenjë e ndonjë gërvishtjeje nga jeta e kaluar.

Riinkarnimi nënkupton ringjalljen e shpirtit përmes futjes së një materie të re që vjen në këtë botë, këtë rast trupin e njerëzve dhe kafshëve.

---- ---- ----
-----