Ballina LifeBizare Instagrami ndryshon plotësisht, ja çfarë do të bëjë Mark Zuckerberg

Instagrami ndryshon plotësisht, ja çfarë do të bëjë Mark Zuckerberg

30
SHPËRNDAJE

Instagram tani do të jetë ‘Instagram nga Facebook ’, pasi gjigandi i mediave sociale lëviz për të markuar aplikacionet e tij vartëse

Fcebook bleu Instagram në vitin 2012 për afërsisht një miliard dollarë.

Tani gjigandi i mediave sociale po kërkon të sigurojë se një miliardë përdoruesit në Instagram nuk e harrojnë se kush e zotëron aplikacionin e tyre të zgjedhur.

Instagram tani do të njihet si ‘Instagram nga Facebook’ dhe shërbimi popullor i mesazheve ËhatsApp tani do të jetë ‘ËhatsApp nga Facebook’, sipas një raporti në Informacionin e publikuar të Premten.

Kjo lëvizje vjen për shkak të largimeve të konsiderushme të përdoruesve nga facebook, i cili më parë ka lejuar aplikacionet e tij të shumta të operojnë me një shkallë pavarësie dhe pa një lidhje të dukshme me kompaninë e tyre mëmë.

Themeluesi i Facebook, Mark Zuckerberg, 35 vjeç, raportohet se është i irrituar që kompania që ai krijoi në 2004 nuk i është kredituar popullariteti i Instagram dhe aplikacionet e tjera të tij.

Në vend që t’i dëmtojë ato aplikacione me problemet politike të Facebook, ai duket se shpreson se ndjenjat më pozitive për Instagramin mund të fshihen në Facebook.

“Ne duam të jemi më të qartë në lidhje me produktet dhe shërbimet që janë pjesë e Facebook”, tha zëdhënësi i Facebook Bertie Thomson.

-----