Ballina AKTUALE Inspektorët nga Bujanoci, të pa sigurt në ndrrimin e natës përcillen nga...

Inspektorët nga Bujanoci, të pa sigurt në ndrrimin e natës përcillen nga disa vetura

1594
SHPËRNDAJE
- Sponsor gjeneral -

Policia ka identifikuar personat që vëzhguan inspektorët komunalë të Bujanocit me vetura gjatë punës së natës dhe prokuroria kompetente do të informohet për këtë.

Verifikimi ka përcaktuar se këta janë persona nga Vranja dhe Presheva, u tha në seancën në vazhdim të Shtabit të Situatave Emergjente.

Një nga inspektorët, Ibro Idić, i tha Bujanovaçke se disa vetura i shoqërojnë ato çdo natë gjatë kontrollit të orarit të punës në objektet hotelierike.

-Për shembull, një pasim shkon pas nesh në Davidovac, kështu që golfi merr përsipër. Kjo është veçanërisht e dukshme gjatë kontrolleve jashtë qytetit. Ne nuk ndihemi rehat, thotë Idic.

Inspektorët informuan Shtabin për këtë, presidenti i të cilit Nagip Arifi i kërkoi policisë siguri për punëtorët e tij.

---- ----
-----