Ballina Lajme nacionale Hoxhallarët gjithmon të bashkuar, por politikanët kur?(Foto)

Hoxhallarët gjithmon të bashkuar, por politikanët kur?(Foto)

140
SHPËRNDAJE

Hoxhallarët e të gjitha trevave Shqiptare si gjithmon të bashkuar edhe tani nga vendin i shenjët kan shpërndar një fotografi ku shfaqen të bashkuar së bashku duke bërë simbolin e Shqiponjes duke treguar edhe unitetin e tyre në mesë të hoxhallarëve Shqiptarë.

Hoxha i mirnjohur Shqiptarë Ahmed Kalaja ka shpërndarë disa fotografi të hoxhallarëve Shqiptarë duke simbolizuar harmonizimin e fejës së paqes të cilën i ka mësuar All-llahu, në fotografi duket edhe imami i xhamies të Bujanocit Ulvi Fejzullahu, shpresojm që një ditë do të shohim edhe politikanët Shqiptarë e gjitha trevave shqipfolëse kështu të bashkuar kur është në pytje qështja e kombit Shqiptarë, pasi që po duket qartë se politika gjithkund në trevat Shqiptare nuk përbën unitet kur është pytje qështje madhore kombëtare, ashtu siç edhe u bashkuan hoxhallarët e nderuar në vendin e shenjët të Arabies Saudite gjat kryerjes së ritualit të haxhit.
Hoxhallarët të cilët po e kryejn kushtin e Islamit, dhe të cilët po i ndihmojn besimtarët Shqiptarë për kryerjen e haxhit, jan takuar së bashku nën flamurin e kombit Shqiptarë kan bërë simbolin e famshëm Shqiptarë me duart e tyre duke treguar edhe unitetin të cilën i mëson feja ndërmjet kombit të vetë dhe ndërmjet të fejes Islame, andaj në shumë paragjykime nga shumë islamofobë dhe mediat ndërkombëtare të cilët po e paraqesin Islamin si një fejë e egër këto pamje flasin vetë se Islami është një feje e paqes dhe gjithmon thrret në unitetë./BujanociNet/

-----