Ballina Lajme nacionale Haruni i vogël ka nevojë për ju, vuan nga një sëmundje e...

Haruni i vogël ka nevojë për ju, vuan nga një sëmundje e rrallë

78
SHPËRNDAJE
- Sponsor gjeneral -

Harun Brahimi një vjeçar vuan nga një sëmundje e rrallë gjenetike e quajtur ‘Hipotoni’, që ndryshe njihet edhe si fëmijët me SMA. Babai i tij, Rrustem Brahimi, ka kërkuar ndihmën e secilit, pasi që sipas tij, Haruni tani është në fazën ekstreme të sëmundjës, dhe kanë nevojë për ndihmën e të tjerëve.

“Ndihma juaj mund të jetë në këto forma: Duke bërë lutje tek Allahu për shërimin e Harunit, dhe duke e shpërnda kërkesën time për ndihmë. Duke dhënë para në konton për grumbullimin e fondeve për shërim. Duke na ndihmuar për të gjetë ndonjë spital gjenetik në Europë që merret me këtë problem të Harunit”, ka thënë ai.

KËRKESË PËR NDIHMË:

Përshëndetje të gjithë ju që e lexoni këtë shkrim. Jam Rrustem Brahimi dhe kam nevojë për ndihmën e secilit që mundet me më ndihmu rreth djalit tim Harun Brahimi, i lindur me 06.10.2018.

Haruni është diagnostifikuar me Hipotoni një sëmundje shumë e rrallë gjenetike që shkaktohet nga shkëputja e kromozoneve në gjenin SMN1 TIP 1 dhe SMN2 TIP 1. Kjo ndryshe njihet edhe si fëmijë me SMA. Ilaqi për këtë sëmundje është zbuluar para dy viteve. Ne jemi me shumë vonesë për Harunin, me sëmundjen me të cilën po përballet djali im.

Haruni tani është në fazën ekstreme të sëmundjës, dhe kemi nevojë për ndihmën tuaj.

Ndihma juaj mund të jetë në këto forma:

Jepe kerrin që e ki, bëhu në Auto Mita me kerr të ri – si në Gjermani

E SPONSORUARMËSO MË SHUMË

1. Duke bërë lutje tek Allahu për shërimin e Harunit.

2. Dhe duke e shpërndarë kërkesën time për ndihmë.

3. Duke donuar para në konton për grumbullimin e fondeve për shërim.

4. Duke na ndihmuar për të gjetur ndonjë spital GENETIK në Europë që merret me këtë problem të Harunit.

Numrat e xhirollogarisë ku mund të na ndihmoni janë:
IBAN: XK051901468167321127
SWIFT CODE: NCBXKPR
KONTAKTI : +38345699772

---- ---- ----
-----