Ballina Lajme Frekuentimi i parqeve është i ndaluar dhe i denueshëm

Frekuentimi i parqeve është i ndaluar dhe i denueshëm

524
SHPËRNDAJE
- Sponsor gjeneral -

Grumbullimi në parkun e Tërnocit që pas mbylljes së kafiterive po frekuentohet me të madhe.

Grumbullimi apo frekuentumi i parqeve është i denueshëm

----

Grumbullimi i njerëzve tash në kohën e pandemisë është i ndaluar ku do, ndaj rrespektoje këtë vendim për të mirën tënde, të familjes tuaj dhe rrethit ku jeton.

Kujtoj se nuk është koha për shtëtitje dhe kënaqësi por për tu mbrojtur nga virusi që ka kapluar tërë botën.

Por për tu mbrojtur duhet ti marrim masat preventive, të pastërtisë, mos tubimit ku ka shum persona dhe të qëndrojmë në shtëpitë tona.

----- ----