Ballina LifeBizare Foto hipnotizuese, bëni kujdes; Nuk është ashtu si duket!

Foto hipnotizuese, bëni kujdes; Nuk është ashtu si duket!

26
SHPËRNDAJE

Realiteti ndonjëherë mund të jetë një enigmë. Ligjet e fizikës mund të krijojnë iluzione dhe fenomene të mahnitshme optike që na bëjnë të dyshojmë atë që shohim.

Truri ynë është gjithmonë në kërkim të modeleve për gjërat e përditshme dhe kur i gjejmë ato na shpërblen me këto kapje të mrekullueshme.

Shihni këto imazhe…

 

-----