Ballina LifeBizare “Forca dhe magjia” e natyrës, fotot që ju lënë pa fjalë

“Forca dhe magjia” e natyrës, fotot që ju lënë pa fjalë

46
SHPËRNDAJE

Natyra është sa e bukur, por dhe e “frikshme” njëkohësisht.

Dhe për të treguar këto dy elementë më shumë se 5700 foto morën pjesë në konkursin e vitit për foton më të mirë të motit nga e gjithë bota.

Re, vetëtima, shi, mjegull e borë janë motivet kryesore që paraqiten në fotografitë e mëposhtme.

-----