Ballina Teknologji Facebook, Instagram dhe WhatsApp po përballen me një problem , nuk po...

Facebook, Instagram dhe WhatsApp po përballen me një problem , nuk po shfaqen fotografitë

30
SHPËRNDAJE
- Sponsor gjeneral -

Facebook, Instagram dhe WhatsApp po përballen me një problem.

Përdoruesit raportojnë se postimet ose fotografitë specifike nuk po shfaqen, por ato mund të ngarkohen.

----

Probleme të tilla po raportohen nga përdoruesit në të gjithë botën.

Problemet po ndodhin në të njëjtën edhe në ËhatsApp.

Edhe përdoruesit e Instagram’it gjithashtu raportojnë se kanë probleme, me fotot që po dështojnë të shfaqen.

----- ----