Ballina Showbiz Është këngëtar i njohur, a mund të ja qëlloni se kush është...

Është këngëtar i njohur, a mund të ja qëlloni se kush është ky në foto

14
SHPËRNDAJE
- Sponsor gjeneral -

Nexhat Osmani është ndër këngëtaret më të dashur për publikun.

Ai së pari u bë i njohur si vëllau i Remzia Osmanit.

Jemi mësuar që të gjithë fëmijët e këngëtarëve tanë të trashëgojnë talentin e tyre dhe të vijnë pas tyre duke kënduar.

Nuk janë të pakta rastet që kemi fëmijë të tillë, të cilët ka prej tyre që këndojnë më mirë se prindërit dhe kanë bërë ende më shumë adhurues, shkruan Kosovarja.

Por, kjo për këngtarene njohur Remzie Osmanin nuk vlen. Kjo pasi që në vend të fëmijëve ka qenë vëllau i tij Nexhati, i cili ka trashëguar talentin e saj dhe sot i shohim kudo bashkë.

Të themi, se në fillim ka qenë Remzia si një lloj shtytje për të dalë sa më shumë Nexhat në skenë dhe për të sjellë këngë të dëgjuara dhe të mirëfillta.

Sa ka filluar Remzia të këndojë e re, aq ka filluar edhe Nexhati, i cili po ta krahasojmë me pamjen e sotme mezi njihet aq shumë që ka ndryshuar.

E, ne iu sjellim disa fotografi të tij, i cili falë meritave të së motrës por më vonë edhe të tij, është ky që është dhe tani e njeh e gjithë bota.

---- ----
-----