Ballina AKTUALE Enver Ramadani zgjidhet Kryetari i ri i Kuvendit Komunal të Bujanocit

Enver Ramadani zgjidhet Kryetari i ri i Kuvendit Komunal të Bujanocit

743
SHPËRNDAJE

Sot në ora 11:00 ka filluar seanca konstituive e Kuvendit Komunal të Bujanocit.

Duke pasur parasysh që jemi në gjendje të jashtëzakonshme si Komun e Bujanocit, mirëpo edhe në kushte pandemie, seanca u mbajt në sallën e madhe të Shtëpis së Kulturës.

Me 26 vota pro pas arritjes së koalicionit mbarshqiptar, Kryetari i ri i Kuvendit Komunal të Bujanocit u zgjodh nga rradhët e PVD, Enver Ramadani

Kryetari ka mandat 4 vjeçar /2020-2024/ dhe është zgjedhur në bazë të një marrveshje të për koalicion nga partit shqiptare të Bujanocit. /Bujanoci.Net/

----- ----- ----- -----