Ballina Lajme nacionale Dy konkurse për 30 vende pune anulohen nga Telekomi i Kosovës

Dy konkurse për 30 vende pune anulohen nga Telekomi i Kosovës

39
SHPËRNDAJE
- Sponsor gjeneral -

Janë anuluar dy konkurse për 30 vende pune nga Telekomi.

Bëhet fjalë për 15 vende pune për pozitën Zyrtar i Marketingut dhe 15 vende pune për pozitën Teknik, në konkursin e shpallur me datë 13.07.2019.

“Njoftohen të gjithë kandidatet se anulohet konkursi për arsye objektive për pozitat: Zyrtar i Marketingut (15) ekzekutues, Teknik (15) ekzekutues, i shpallur me dt 13.07.2019 me nr. 01-4001/19.”

“I falënderojmë të gjithë aplikantët për shprehjen e interesimit për të qenë pjesë e TK Sh.A, dhe luteni që të shikoni ueb-faqen e kompanisë për konkurset publike në të ardhmen”, thuhet në njoftim.

---- ----
----
-----
-----