Ballina AKTUALE Diaspora e Konçulit fillon iniciativën për formimin e Shoqatës “KONÇULI” (Foto)

Diaspora e Konçulit fillon iniciativën për formimin e Shoqatës “KONÇULI” (Foto)

470
SHPËRNDAJE
- Sponsor gjeneral -

Konçulasit i ju përgjigjen njëzërit thirrjes për fillimin e iniciativës për formimin e një shoqate e cila do të kontriboj shum nga bashkatdhetarët të cilët jetojn dhe punojn në diasporë.

Foto gjatë takimit të bashkatdhetarëve

Ata një zërit i than formimit të iniciativës për krijimin e fondit për fshatin Konçul, ku ky fond do të financoj shum projekte dhe iniciativa të ndryshëme për pastërimin e fshatit dhe ringjallëjen jetës në Konçul.

Avokati i mirnjohur në Zvicër ( Bekim Mustafa)

Avokati i mirnjohur në Zvicër Bekim Mustafa falemderoj të gjithë të pranishëmit të cilët ishin pjesmarrës në këtë takim duke falemderuar edhe organizatorin e kësaj iniciative Hysen Ahmet si iniciator kryesor i cili edhe bëri thirrje publike në rrjetin e tij social për këtë takim.

Foto: gjatë takimit të diasporës së Konçulit

Të pranishëmit bën thirrje publike për të gjithë Konçulasit të cilët jetojn në shtetet e Europës; Zvicër, Gjermani, Austri, Francë, etj etj. të i përgjigjen kësaj kërkese për të bër donacione në këtë organizatë e cila do të i shërbej fshatit për shum iniciativa të mira të cilat do të jenë në dobi për gjithë banorët e fshatit sikur për ata të cilët jan rezident edhe ata të cilët do të jenë për pushime në Konçul./BujanociNet/

Diaspora e Konçulit
Foto: Diaspora e Konçulit
Foto: Diaspora e Konçulit
Foto: Bekim Mustafa
---- ----
-----