Ballina Lajme nacionale Dhurata Hoxha: Gratë me guxim, iniciativë dhe përkushtim, ia shtojnë vlerën vendit

Dhurata Hoxha: Gratë me guxim, iniciativë dhe përkushtim, ia shtojnë vlerën vendit

12
SHPËRNDAJE
- Sponsor gjeneral -

Ministrja në detyrë e Integrimit Evropian, Dhurata Hoxha, ka vizituar sot OJQ “Gora”, me ç’rast u njoh me punën dhe aktivitetin që bën kjo organizatë.

Pas vizitës, znj. Hoxha në rrjetin social ka theksuar “gratë me guxim, iniciativë dhe përkushtim, ia shtojnë vlerën vendit tonë.
Aty ku gruaja merr përgjegjësi dhe është vendimmarrëse, suksesi është i garantuar!

Ja postimi i znj. Hoxha:

Gratë në biznes, sjellin vlerë të re për familjen dhe shtetin, aktivizmi i tyre, në veçanti në fushat që ndikojnë drejtpërdrejt në përmirësimin e jetës dhe mirëqenies, janë motiv për më shumë përkrahje institucionale.

Gratë me guxim, iniciativë dhe përkushtim, ia shtojnë vlerën vendit tonë. Aty ku gruaja merr përgjegjësi dhe është vendimmarrëse, suksesi është i garantuar!

---- ----
----
----- ----
-----