Ballina Shëndetësi Covid-19/ Keni shqetësime dhe stres? ISHP nxjerr udhëzimet: Ja çfarë duhet të...

Covid-19/ Keni shqetësime dhe stres? ISHP nxjerr udhëzimet: Ja çfarë duhet të bëni

12
SHPËRNDAJE

I

nstitui i Shëndetit Publik ka publikuar disa këshilla se si mund të përballemi me stresin gjatë kësaj periudhe te veshtire per shkak te javeve te gjata te izolimit.

ISHP thekson se eshte normale te ndihet shqetesim, konfuzion apo frike. Ajo qe mund t’ju ndihmoje eshte biseda me njerez te cileve u besoni.

Nder te tjera duhet te ndergjegjesoheni se jo gjithcka degjoni lidhur me virusin mund te jete e vertete.

Duhet gjithashtu te menaxhoni emocionet ne menyre te shendetshme.