Ballina Cookie Policy për BujanociNet

Cookie Policy për BujanociNet

Këto janë Politikat e Cookie për Bujanoci.net, të lejuara nga https://bujanocin.net

Çfarë janë Cookies

Siç është praktikë e zakonshme me pothuajse të gjitha faqet e internetit profesionale, kjo faqe përdor cookie, të cilat janë skedarë të vogël që janë shkarkuar në kompjuterin/celularin apo mjetin tjetër lundërues tuaj në faqen tonë, për të përmirësuar përvojën tuaj. Kjo faqe përshkruan se çfarë informacioni ata mbledhin, si i përdorim ato dhe pse ndonjëherë kemi nevojë për t’i ruajtur këto cookie. Ne gjithashtu do të ndajmë se si ju mund të parandaloni që këto cookie të ruhen, megjithatë kjo mund të minimizojë ose “prishë” elementë të caktuar të funksionalitetit të faqeve të internetit, dhe ju nuk do të mundë të imformoheni me kohë dhe sakt.

Për më shumë informacione mbi cookies, shihni artikullin Wikipedia duke kërkuar Cookies HTTP.

Si i përdorim Cookies

Ne përdorim cookie për një sërë arsyesh të detajuara më poshtë. Fatkeqësisht në shumicën e rasteve nuk ka mundësi standarde të industrisë për të çaktivizuar cookie-t pa çaktivizuar plotësisht funksionalitetin dhe veçoritë që ato shtojnë në këtë faqe. Rekomandohet që të lini të gjitha cookie-t nëse nuk jeni të sigurt nëse i duhen apo jo në rast se ato përdoren për të ofruar një shërbim që përdorni, në faktë të gjitha faqet përdorin cookie por askush nuk i informon shikuesit e sajë, por me rregullorën e re të Bashkimit Europian ne jemi të detyruar të ju informojm, pasi që vetëm faqet profesionale i njoftojn vizitorët e saj për qdo ndryshim.

Çaktivizo Cookies

Ju mund të parandaloni vendosjen e cookies duke rregulluar cilësimet në shfletuesin tuaj (shikoni Ndihmuesin e shfletuesit tuaj se si ta bëni këtë). Jini të vetëdijshëm që çaktivizimi i cookies do të ndikojë në funksionalitetin e këtij dhe shumë faqeve të tjera që vizitoni. Çaktivizimi i cookies zakonisht do të rezultojë në paaftësi gjithashtu të funksionimit dhe veçorive të caktuara të kësaj faqe dhe faqeve tjera, siç jan ato të fuqishme, Google, Facebook, Yahoo dhe shum mediume tjera shqiptare. Prandaj rekomandohet të mos i çaktivizoni cookies.

Cookies të vendosura

  • Cookies me preferencat e faqes Në mënyrë që t’ju ofrojmë një përvojë të shkëlqyeshme në këtë sit, ne ofrojmë funksionalitetin për të vendosur preferencat tuaja për mënyrën se si funksionon kjo faqe kur e përdorni. Për të kujtuar preferencat tuaja, ne kemi nevojë për të vendosur cookie-t në mënyrë që këto informacione të thirren sa herë që bashkëveproni me një faqe, të preken nga preferencat tuaja.

Pala e tretë e Cookies

Në disa raste të veçanta, ne përdorim gjithashtu cookie të siguruara nga palë të treta të besuara. Seksioni vijues detajon cilat cookie të palëve të treta mund të hasni përmes kësaj faqe.

Më tepër informacione

Shpresojmë që kjo ka sqaruar gjërat për ju dhe siç u përmend më parë nëse ekziston diçka për të cilën nuk jeni të sigurt nëse keni nevojë apo jo, zakonisht është më e sigurt të lini cookies të aktivizuara në rast se ndërveprojnë me një nga karakteristikat që përdorni në faqen tonë. Kjo Politikë e Cookies u krijua me ndihmën e Cookies Policy Template Generator dhe në Terms and Conditions Template.

Sidoqoftë, nëse ende jeni duke kërkuar më shumë informacione, atëherë mund të na kontaktoni përmes një prej metodave tona të preferuara të kontaktit:

  • Duke vizituar këtë lidhje të faqes tonë: https://bujanoci.net