30.5 C
Bujanovac, RS
- E Sponsoruar -
Ballina Contact

Contact

Detalet e kontakteve

www.Bujanoci.Net

OKH “AKTIVITETI”
Konculj, Bujanovac 17520 BB


Redaksia Bujanoc: 063 352 830 (Vetëm SMS)

Redaksia Kosovë 045 565 874 (Vetëm SMS)

Prefiksi për Serbi +381 Prefiksi për Kosovë +383Email: info@bujanoci.net

Mbi ne

Bujanoci.Net është krijuar qysh në vitin 2004 nga disa të rinjë të qytetit si në fillim postonte fotografi të fshatrave dhe qytetit tonë duke i çmallur bashkatdhetarët dhe më vonë filloj të punoj si gazetë zyrtare për informimin e qytetarëve atëher kur nuk egzistonin rrjetet sociale për të u informuar në kohë rekorede.

Andaj Bujanoci.Net shum shpejt ka depërtuar në zemërën e vizitorëve duke krijuar besueshmëri dhe pa anëshmëri politike, duke rrespektuar politikat e saj redaktuese duke mos u bërë si i pamvarur politikisht. 

Andaj dhe sponzorët gjeneral siç janë Sinani GmBH dhe Malici.de  e mbajnë gjallë informimin duke mos harruar të falemderojm edhe komunën e Bujanocit në bashkpunim të përherëshem.

Shkruaj mesazh!

Install Contact Form 7 Plugin and replace this text block with your contact form shortcode.

LATEST POSTS

Halil Kastrati ishte në garë për deputet, ja sa vota i...

A e keni ditur që Halil Kastrati ishte në garë për deputet dhe sa vota i kishte marrë? Halil Kastrati sot njihet në gjithë Kosovën...