Ballina Lajme nacionale Çka pritet të ndodhë sot në Kosovë?

Çka pritet të ndodhë sot në Kosovë?

10
SHPËRNDAJE

Ngjarjet e datës 02.10. 2019.

Gjatë ditës së sotme nuk pritet të ketë ngjarje të shumta.

Sipas ngjarjeve të paralajmruara pritet të mbahet aktiviteti njëditorë kushtuar prindërve dhe të drejtës së tyre për të gëzuar politika familjare të shëndetshme.

Kjo ngjarje do të zhvillohet tek Ura e “Gjermanëve” në Prizren, duke filluar nga ora 11:30.