Ballina Teknologji Çfarë thonë filtrat e Instagramit për personalitetin tuaj

Çfarë thonë filtrat e Instagramit për personalitetin tuaj

50
SHPËRNDAJE
- Sponsor gjeneral -

Njerëzit që janë të vetmuar kanë tendencë për të postuar më pak fotografi pa filtra në Instagram, një studim ka gjetur.

Studentët e një universiteti të caktuar morën pjesë në një pyetësor në internet për të matur tiparet e tyre të personalitetit dhe shijimin e jetës.

Nga ky pyetësor u analizuan kryefaqet e 179 individëve pastaj nga studiuesit që studiojnë mbi 25.000 foto për të kuptuar se si ata përdorën ngjyrën në media.

Sondazhi mati pesë tipare të personalitetit; narcisizmin, shijimin e jetës, vetminë, qëndrimin ndaj Instagramit dhe gjininë.

Ata gjetën se ata që kishin tendenca të ishin romantik postuan fotografi më të gjalla, ndërsa ndodhte e kundërta me njerëzit që fusnin më pak ngjyra në fotografitë e tyre.

---- ---- ----
-----