Ballina AKTUALE Bujanoci është duke grumbulluar ndihma për vllezërit nga Shqipëria

Bujanoci është duke grumbulluar ndihma për vllezërit nga Shqipëria

1144
SHPËRNDAJE

Me ndihmën e Shqiptarëve të Luginës tani më vetëm një fugon me materiale ushqimore, dhe veshmbathëje ka marrur rrugën për në shtetin amë të Shqipëries.

Ndërsa tani jan duke u grumbulluar ndihma edhe më tutje për personat të cilët nuk arritën me kohë për të i dorzuar në fugonin e parë ka filluar mbushja e fugonit të dytë të gjithë ata të cilët dëshirojn të dërgojn gjëra ushqimore, batanije, veshë mbathëje dhe ndihma të tjera luteni që të i dërgoni tek Xhamia e qytetit të Bujanocit, ku edhe ndodhet fugoni i dytë i cili do të marrë rrugen për në Durrës për të ju dalur në ndihmë vllezërve dhe motërave nga Shqipëria.

Numrin kontaktus +381628278804