Ballina AKTUALE Bujanoci do të përmisoj ndriqimin publik

Bujanoci do të përmisoj ndriqimin publik

181
SHPËRNDAJE

Bujanoci po bëhet qyteti i parë në rajon i cili po instalon sistemin LED të ndriçimit publik në të gjithë qytetin tonë.

Afër 1000 drita të vjetra po zëvendësohen me ndriçim të ri modern i cili, përveç që do të jetë krejtësishtë i digjitalizuar, ai do të kursejë afër 40% të shpenzimeve për ndriçimin publik.

Projekti po realizohet nga Komuna e Bujanocit dhe Programi EU Pro, njofton Komuna e Bujanocit/BujanociNet/