Ballina AKTUALE Bllokohet rruga Doberçan-Stublinë-Dobrosin

Bllokohet rruga Doberçan-Stublinë-Dobrosin

875
SHPËRNDAJE
- Sponsor gjeneral -

Shumë qytetarë nga komuna e Bujanocit, për ti ikur kolonave të gjata në pikën e kalimit kufitarë Konçul-Dheu i bardhë, i ja mësyejn rrugëve alternative duke shfrytëzuar rrugën Dobërçan-Stublinë-Dobrosin, dhe rrugën tjetër Karaçevë-Breznicë.

Të gjithë ata të cilën dojn të shfrytëzojn rrugën alternative Doberçan-Stublinë-Dobrosin, i njoftojm se rruga është bllokuar për shkak të reshjeve të shiut, ndërsa rruga Karaçevë-Breznicë edhe më tutje mbetet e kalueshme por vetëm për qytetarët të cilët posedojn dokomenta të Serbies, nuk mund të shfrytëzohet për qytetarët tranzit të cilët jan bashkatdhetarët nga Kosova, ata duhet patjetër të shfrytëzojn pikën kufitare Konçul-Dheu i bardhë pasi që vërtetimat hyrës duhet patjetër të vërtetohen në pikën kufitare të Konçulit./BujanociNet/

---- ----
----
----- ----
-----