Ballina Lajme vendore BL Nasalcë formon grupin vullnetar që t’i ofrojë ndihmë personave dhe familjeve...

BL Nasalcë formon grupin vullnetar që t’i ofrojë ndihmë personave dhe familjeve në nevojë

3099
SHPËRNDAJE
- Sponsor gjeneral -

Njoftim i B.L të fshatit Nasalcë

Pas shpalljes se gjendjes se jashtëzakonshme dhe ores se kufizimit te lire si masave tjera shtes qe jan marre ne parandalimin e virusit COVID-19 eshte thirrur nje mbledhje urgjente e Kryesis se B.L Nasalcë.

----

B.L e fshatit Nasalcë mbledhen e mbajtur ka marre vendim per formimin e grupit vullnetar i cili do te veproj ne rrethanat e reja te krijuara nga virusi COVID-19 ,puna e grupit do te jet per ti ofruar ndihma dhe asistenca te ndryshme per personat dhe familjet ne nevoje te fshatit tone, nje herit ben apel tek te gjithe te moshuarit (mbi 70 vjeq) qe te kene kujdes gjegjesisht te izolohen ne shtepit e tyre se do te sanksionohen me masat e marrura.

Njeherit fton te gjithe atyre qe i eshte caktuar masa e(vetizolimit)qe ti permbahen plotësisht rregullave qe i u jan dhen nga dikasteret perkatese ,per ndryshe mos rrespektimi i ktyre masave do te sanksionohen me masat e rrepta qe parashikohen me ligje e sidomos me aprovimin e gjendjes se jashtzakonshme.

B.L e fshatit Nasalcë ben apel tek gjith qytetaret qe jetojne ne diaspor qe jane mbyllur te gjitha rruget qe shpihen per ne vendlindje, si mas per parandalimin e perhapjes se CoronaVirusit

Por per ndimen e familjarve te tyre do te keni ne disponim ne kontakt Numra te Tel.

Basri Veseli(Kryetar) +381631813053

Elmi Iseni (Sekretar) +381637242777

Besojme se me keto masa dhe me ndimen e organeve perkatse do tja dalim ne mposhtjen e keti virusi,

Me rrespekt nga B.L e fshatit Nasalcë!

----- ----