Ballina Lajme vendore BL Lluçan ofron ndihmë për personat e moshuar dhe të vetë izoluar

BL Lluçan ofron ndihmë për personat e moshuar dhe të vetë izoluar

744
SHPËRNDAJE
- Sponsor gjeneral -

BL Lluçan ofron ndihmë për personat e moshuar dhe të vetë izoluar për shkakë të koronavirusit.

Bashkësia lokale e fshatit Lluçan ka dalur me një komunikatë ku ka lënë edhe numrat e kontaktit.

----

Komunikata e përgjithshme:

“Shtabi për emergjenc i njofton

Bashkësit lokale të gjitha fshatrave rreth gjendjës emergjente .

Bashkësia lokale e fshatit Lluçan i njofton të gjithë personat mbi moshën 65 vjeçare , të smuri dhe të cilit jan në karantin (vet izolim shtëpiak) të cilët nuk kan mundësi që të kryen shërbimet elementare ,ushqim, gjanat higjenike , barna . I kemi caktuar disa person që munden ta kryen kët sherbim për ju .

kontaktoni në keta nr:

Agron Memeti : 063 1121 163

Shaqir Shaqiri : 062 7279 22

Ridvan isufi : 062 8048 754

Milaim Beluli : 063 8635 502”

----- ----