Ballina LifeBizare Besojeni ose jo, këto janë mënyrat më të çuditshme të parkimit (FOTO)

Besojeni ose jo, këto janë mënyrat më të çuditshme të parkimit (FOTO)

30
SHPËRNDAJE

Të jesh parking është një stres i vërtetë. Mund të jesh vonë për punë, apo për një takim, ndërkohë që makthi më i madh është gjetja e një vendi të sigurt për të lënë automjetin.

Por, ka nga ata që nuk shqetësohen shumë dhe u mjafton të gjejnë një cep për të parkuar makinën e tyre.

Fotot e mëposhtme tregojnë mënyrat më të çuditshme te parkimit në botë.