Ballina AKTUALE Banorët e fshatit Konçul nuk marrin faturat e energjisë elektrike

Banorët e fshatit Konçul nuk marrin faturat e energjisë elektrike

338
SHPËRNDAJE
Foto: BujanociNet/ Elektro distribucia Serbe - Konçul
Foto: BujanociNet/ Elektro distribucia Serbe - Konçul
- Sponsor gjeneral -

Banorët e fshatit Konçul i janë drejtuar redaksis tonë, me kritika në drejtim të inkasantit të energjisë elektrike përgjegjës për fshatin Konçul, pasi fatura e energjisë elektrike nuk po vjen në shtëpinë e tyre, duke krijuar probleme me shkëputjen nga rrjeti i energjies elektrike.
Ata i thanë redaksisë sonë që faturat po lihen në dyqanet e fshatit dhe njerëzit që nuk i frekuentojnë ato dyqane nuk po i gjejnë faturat, duke u shkaktuar telashe banorëve me pagimin e tyre, ata thonë se nëse nuk gjendën në shtëpi mbi 50% e fshatit kan një kuti postare ku ato mund të përdoren për raste të tilla por inkasanti po e ka më të lehtë t’i lërë të gjithë në dyqanet e fshatit dhe duke mos bërë punën e tij për të cilën paguhet nga Shpërndarja e energjisë elektrike në Bujanoc, banorët e fshatit Konçul, kanë njoftuar se do të ankohen në instanca më të larta nëse vazhdojnë me të njëjtin situatë./BujanociNet/

---- ----
----
----- ----
-----